J i Emiraten


16 mars, 2009

Gräsänkling

Filed under: Allmänt — kl. 20:10

Nu har Linda åkt på semester i Sverige. Eller, hon ska jobba en hel del också. Liksom jag, därför är jag kvar i UAE denna gången. Men nån gång snart tror jag det finns ljus i tunneln jobbmässigt, jag kan slappna av lite mer och kanske till och med komma ner i normal arbetstid.

Helgerna prioriterar jag iallafall att ha ledigt. Tog extra ledigt i torsdags eftersom Linda åkte natten till lördag. Vi fick en skön dag på stranden i Ruwais där jag lyckades bränna mig sådär lagom för att ge en kickstart till brunheten. Fredag var vi på katamarankryssning via Blue Banana där vi fick presentkort i bröllopspresent. Mycket trevligt, även om det var lite disigt (kringeffekt av en sandstorm borta i Saudi) vilket dock uppskattades av min hud.

Vi lyckades även fixa U2-biljetter till innerplan på Ullevi, första konserten! Av två datorer och två telefoner lyckades en dator komma in på Ticnet innan biljetterna var slut. Därmed är det spikat att vi kommer vara i Göteborg i slutet på juli!

1 kommentar

  1. Hahaha. Jag hade kunnat sätta pengar på att ditt nästa blogginlägg skulle ha just denna titel. Och rätt hade jag! Puss älskling!

    Kommentar by Linda — 17 mars, 2009 kl. 01:42

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.