J i Emiraten


1 mars, 2009

Ordningen återställd

Filed under: Allmänt — kl. 22:35

Som ni ser så har jag återställt designen på bloggen till hur den är tänkt att se ut. Äntligen fick jag hjärnan att komma ihåg att plocka med mig backup-hårddisken från jobbet.

Nu har jag också lagt upp bilder från helgens ökenäventyr i fotoalbumet.

Förutom själva ökenturen blev det ett stopp längs vägen på Emirates National Auto Museum. Ytterligare en surrealistiskt upplevelse i detta ibland märkligt märkliga land. En i kungafamiljen i Abu Dhabi, Sheikh Hamad bin Hamdan Al Nahyan, har jämte sitt palats byggt en pyramid som huserar cirka 200 fordon ur hans samling. Mest känd är världens största pick-up, en gammal Dodge i skala 4:1 med tillhörande olika släpvagnar. Den går att köra på väg och fungererar som husbil! Annat märkligt var 7 stycken Mercedes, en i vardera regnbågens färger, inklusive skinnklädseln och all annan inrednings färg! Inte för inte som Hamad kallas regnbågs-shejken…

1 kommentar

  1. Hej tack för det fina tackkortet, kul att du ev skulle komma hem snart. Vi har varit magsjuka och nu e mamma magsjuk hemma i hjo, ludde har feber så det är sjukdomstider i sverige. puss så länge.

    Kommentar by Lisa — 3 mars, 2009 kl. 17:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.