J i Emiraten


5 augusti, 2007

Sikte Göteborg. Åsså Finland.

Filed under: Resor — kl. 23:33

Nu när vädret i Sverige börjar bli vettigt igen och fukten till slut kommit hit, så är det perfekt läge att ha en vecka i Göteborg att se fram emot. Eller det blir inte en hel vecka eftersom jag ska till Finland på möte två dar. Men det är smidigt och lyxigt att kunna kombinera jobbresa med ledigt hemmahemma!

Förmiddag lördag den 1:a september till morgon söndag den 9:e är jag i faggorna, förutom kvällen 3:e till tidiga kvällen 5:e, då jag är Finland. En del ärenden ska jag klämma in (tandläkar-usch bl a), men det finns allt tid att träffa en del trevligt folk 🙂

Det blir Lufthansa igen, men via Dubai istället för Abu Dhabi, vilket har stooor fördel att det blir direktflyg till Europa. Även om det är 1 timme längre att köra och en betydligt stressigare flygplats i Dubai, så blir det inte något segt stopp mitt i natten i Bahrain för påfyllning av mat, passagerare, bränsle och så. Dessutom är ju Linda ändå i Dubai, så jag kommer köra dit oavsett.

Annars är allt bra här. Helgen gick i slappandets tecken i Dubai, med film på datorn och god mat.
Stillsamt på jobbet eftersom det inte är så mycket folk. Lugnt är det dock inte, mycket att göra av just samma anledning. Idag fick jag bara gjort en grej jag planerat, och det var mellan 16:30 och 20:30, då de flesta andra lämnat kontoret.

Sent jobb alltså, då är det gott att prata lite telefon samtidigt som man njuter av Travel Channels skidreportage från Chamonix. Ahh, vilken abstinens man får. Kommande vinter mååååste jag bara åka skidor!

2 Comments

  1. Ser fram emot att kramas lite. Vi är på bröllop i Göteborg den 1-2/9 så vi hinner nog ses. Kram från Modern

    Kommentar by Modern — 6 augusti, 2007 kl. 01:17

  2. Vilken vecka åker vi till vintern?
    Och du måste faktiskt komma förbi på en öl i vårt nya hus, för då har vi flyttat in. Du är härmed officiellt inbjuden på finöl och du får dessutom välja kväll helt själv…!
    PB

    Kommentar by PB — 8 augusti, 2007 kl. 16:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.