J i Emiraten


27 juni, 2007

Bilder från Sverige-semestern

Filed under: Sommarsemester 2007 — kl. 22:41

Nu har äntligen bilderna från de dagar jag var i Sverige sorterats, behandlats och hamnat i fotoalbumet!

Den första delen är från besöken hos släkt och vänner runt om i riket. Tack till alla för all gästfrihet i form av sängplatser, god mat, läskande dryck och ytterst trevligt sällskap! Vädret var ju också sådär kalasbra att jag t o m lyckades bada utan att förfrysa. ”Kan ni tänka er?”, som Arne brukar säga…


Dessutom blev det lite fler foton vid ett par tillfällen. T.ex. på Natalies disputationsfest där rätt många kom igång rejält som synes 😀

Midsommarfesten i den gamla ladan i Öxnäs var också trevlig. Inte så tungt party, men inte så underligt eftersom hälften i gamla Chalmers-gänget numera är berikade med små knoddar. Tyvärr var inte vädergudarna med i matchen. Eller så var det exakt vad de var, genom att ge igen för tre veckor uppehåll…

Ja, denna gången var hemvändandet väldigt bra. På flyget ner till UAE igen kände jag för en gång skull att jag verkligen inte ville åka ner. Men precis som alltid så glömmer jag det efter några timmar här. Som sagt förut – Sverige är bra, UAE är bra, fast inte samma bra!

Om en dryg vecka kommer Linda ner. Då blir UAE väldigt bra.

2 Comments

  1. Vilken höjdare semestern måste ha varit för er två. Andra åker bort och ni åker hem…..Tack för det säger vi, det är alltid så skönt att kramas lite och denna gången fick vi ju krama om din Linda också, äntligen. Hoppas att allt går i lås för henne för då får vi ju kramas igen om några månader

    Puss o kram från Linderyd

    Kommentar by Modern — 28 juni, 2007 kl. 00:23

  2. Var är Europa picsen :D? Jag har några på min blogg men ditt fotoalbum är bättre! Puss och räknar dagar….L

    Kommentar by Linda — 28 juni, 2007 kl. 00:36

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.