J i Emiraten


18 april, 2007

Redan helg

Filed under: Allmänt — kl. 19:57

Jag gillar verkligen vårt nya arbetstidssystem som gör att varannan helg är 3 dagar. Imorgon bär det av till Dubai för lite shopping och slappande, sen övernattning och ärenden/slappa i Abu Dhabi och till slut hem till Ruwais på fredag kväll. Lördag siktar jag på gymmet och beachen på Danat Resort här ute i Ruwais. Behöver verkligen ladda batterierna inför kommande månads jobb, då mitt viktigaste bidrag till jobbet under 2007  ska genomföras (testkörning med ny katalysator i våra reaktorer).

Annars är det en del småpyssel som vanligt. Kommit igång med träning på allvar igen, yes! Kollat möjliga resplaner för troligt besök i höst, yes! Kollat möjliga resplaner för årets sommarsemester i Sverige/Europa i juni, yes! Bokade dessutom en flyglänk där bara få platser fanns kvar, billig enkelresa med SAS till Prag 10:e juni ihop med Linda, yes!

Mindre roligt: Kollade hos SJ hittegods i både Stockholm och Göteborg igen, men min mp3-spelare verkar förlorad. Så jag har polisanmält och skickat in till försäkringsbolaget (allt smidigt via internet), får se om de tycker jag var oaktsam eller får lite pengar. Tills vidare kör jag med mobilen som mp3-spelare på gymmet. Lite corny måste jag säga, men det är ju iallafall mindre corny än att släpa dit laptopen 😉

1 kommentar

  1. puss kom snart hem igen.

    Kommentar by lisa — 24 april, 2007 kl. 00:05

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.