J i Emiraten


15 april, 2007

Kvalitetshelg

Filed under: Rundturer — kl. 00:20

Sen jag kom ner igen från Sverige för två veckor sen så har det mest varit jobb, eftersom förra helgen var småstökig på jobbet och jag hade jouren. Därför var det gott att vara ledig denna helgen. Torsdagen blev pizza i soffan framför tv-n innan jag däckade redan vid 22-tiden och sov sköna 9 timmar.

Fredagen blev det utflykt till Hidden beach som ligger på en ö några mil längs kusten mot Saudi. Det var jag och tre kollegor med deras barn (fruarna på shoppinghelg i Abu Dhabi). Tre bilar fulla med grillar, campingstolar, enorma mängder mat o dryck. Blev en skön eftermiddag fram till solen drunknade i Persiska viken, om än lite mycket sand i luften – grillspetten knastrade lite mellan tänderna…

Sen dök jag över till Asbjörn och avnjöt mojito på uteplatsen följt av öl, whisky och Xbox. Perfekt klimat att sitta ute på kvällarna nu. Tyvärr är det bara några veckor kvar innan det är slut med det, då fukten kommer på kvällarna. Å sen kommer den på dagarna också.

Idag var det dags att fylla upp förråden med europeiska matvaror från Carrefour och Abela i Abu Dhabi. Blev även ett par nya sandaler på Hush Puppies, en ny stol från Ikea till hallen och grymt smaskig hamburgare+smoothie på TGI Friday’s.

Helskönt!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.