J i Emiraten


6 juni, 2009

Mer ökenkörning

Filed under: Allmänt — kl. 12:25

Igår hängde jag på tyske Rene och hans kompisgäng ut på lite ökenkörning i ”Area 53” utanför Dubai. Kul som attan med 6-7 bilar, torr röd fin sand, klart väder, vacker solnedgång, god grillning. Tog ett litet tag att hitta rätt lufttryck i däcken och växel, sen funkade Pradon grymt bra i sanddynerna. Vi fick gräva en halvtimme och med hjälp av en annan bil dra loss en som körde fast på ett märkligt sätt. Bilen vi använde för att dra med hade dålig koppling redan, och nu rasade hela växellådan. Men alla var glada ändå, särskilt bärgningskillen!

Vi avslutade med ett midnattsdopp vid Palm  Jumeirah. Varmt stilla vatten, vacker skyline under fullmånen!

Mina bilder finns upplagda på Facebook!

Annars gick gårdagen till semesterplanering och bokning. Jag flyger till/från Stockholm 16:e juli resp 8:e augusti. 20-23:e juli hälsar vi på A4-familjen i Haugesund på norska västkusten. Göteborg, Hjo och annat från 24:e juli och framåt – där är planeringen flexibel. Förutom Ullevi 31/7 är inget bokat.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.