J i Emiraten


30 maj, 2009

Första bröllopsdan och borrning

Filed under: Allmänt — kl. 17:30

Nu har Linda dragit hem till Sverige för att gå på kära Molly och Tells bröllop. Synd man inte kan vara med, men det blir semester i juli/augusti denna gången. Måste spara semesterdagar till långresan i slutet på året.

Därför firar vi idag vår första bröllopsdag på 500 mils avstånd från varandra. Det kompenserade vi med att spendera torsdagen på Jebel Ali Golf Resort & Spa med Thai-massage, lunch och slappande vid poolen (tack Linderyd för den bröllopspresenten!).  Sen avslutade vi med god oxfilé, hummer och gott vin på romantiska Beach Bar & Grill på favorithotellet One & Only Royal Mirage.

img_5278 img_5284

Sen undrar ni kanske hur jag spenderade bröllopsdagen? Tja, det blev fixande hemma. Efter mycket slit, feta borr och långa bultar fick jag upp TV:n på väggen. Så nu börjar vardagsrummet se riktigt anständigt ut! Några tavlor til+ gardiner och mattor, så!

img_5294 img_5295

2 Comments

  1. Va fint det blev med tvn :). Mycket duktig make. Sätt upp dyktavlorna ovanför så blir det fulländat :D. Puss och saknar dig från sommar-Sverige!

    Kommentar by Linda — 1 juni, 2009 kl. 10:44

  2. Önskar vi hade kunnat vara med, hade suttit fint med bröllopsdagsfirande med mycket lyx. Lägenheten ser jättefin ut, en och annan grön växt sitter nog fint också. Kram från Linderyd

    Kommentar by Lisbeth — 2 juni, 2009 kl. 01:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.