J i Emiraten


10 maj, 2009

Boogie nights i Abu Dhabi!

Filed under: Allmänt — kl. 21:44

I fredags var vi på fest i Abu Dhabi, i en av partyvillorna på Shangri-La hotell. De har 3 stycken med olika inredning, denna med härligt psykedelisk Austin Powers-liknande tema i 4 sjukt lyxiga sovrum, kök, bar, pool, jacuzzi, dansgolv, dans-stänger, bio-rum, lounge, terass etc.

En kollega och hans granne hade lyckats få hyra villan till reapris (normalt annars ca 75000 kr per dygn med personal och snacks) och bjöd in massa kompisar till Boogie Nights-party.


Det visade sig att alla gick in för temat till 110%. När man sen betalade ett fastpris för fri bar så kunde kvällen bara arta sig på ett sätt – grymt party! Det var ett tag sen, så lördagen var inte så skön dag. Men det var det värt för att få spöka ut sig, dansa hela kvällen, dricka drinkar och göra grymma disco-poser. Bilderna finns här.

1 kommentar

  1. Roliga kort, lite nyfiken på nya lyan, kort önskas då tid ryms hos er puss Lisa.

    Kommentar by Lisa — 20 maj, 2009 kl. 01:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.