J i Emiraten


7 april, 2008

Dubai Flea Market

Filed under: Allmänt,Rekommenderas — kl. 19:39

Nu är det sån där period när tiden går ruggigt fort igen. Att bloggen då inte ville funka efter jag uppgraderade den var typiskt, men nu är det fixat!

Senaste helgen var långhelg i Dubai. Ordnade lite praktiska saker för Linda, hade en mycket nice bbq-kväll i trädgården med Dubai-vännerna med en sväng till Chi@The Lodge efter, tränade spinning, åt god asiatisk mat på Curry On (inte så lite göteborgskt det namnet, va?), såg den ok filmen Cloverfield med Henrik i villan och besökte Dubai Flea Market.

Loppmarknad är inget man ser jätteofta i emiraten. Mycket trevligt, avslappnat i skuggan under palmerna i Safa Park. Dessutom hittade vi lite småsaker att shoppa billigt, och kunde slappa på beanbags framför live-band som körde original och covers i rock/grunge-blandning. Schysst arrangemang!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.