J i Emiraten


18 november, 2007

Ingen helg den andra lik

Filed under: Rundturer — kl. 22:17

Det är bra att ha en flickvän i det här landet. Särskilt när det är en sån fantastiskt bra flickvän som den jag har. Som drar med en på grejer jag aldrig hade varit med på om det inte vore för henne.

Förra helgen var ett exempel på oväntad händelseutveckling.  Linda hade blivit ombedd och accepterat att hon och hennes företag skulle ta hand om en känd svensk resereporter på visit i Dubai för att skriva en artikel i ”När och Fjärran”-magasinet. Givetvis skulle det bli bra PR för Linda och hennes företag, särskilt som det rörde sig om en så välkänd reporter som Linda I från bl a TV4. Problemet var bara att det kom med ca 2 dagars varsel och det är minst sagt högsäsong för turism och konferenser i november. Så alla Sunflower Tours bilar var redan upptagna. Hur lösa det problemet? Jo, raskt blev jag hipp happ uppgraderad från pojkvän till pojkvänchaufför med min Prado.

Nu var det ju knappast ofrivilligt. Dels var det trevliga saker på programmet, dels intressant att se hur saker och ting går till lite bakom kulisserna i en bransch man sällan är i kontakt med.  Alternativet att spendera mesta delen av helgen själv i Dubai var inte så lockande.

Linda och hennes pojkvän (som också var uppgraderad, fast till pojkvänfotograf) var riktigt trevliga. Det blev en tur ut till Sunflowers ökencamp med 2 timmar kamelridning i solnedgång. Dagen efter drog vi med dem till soukerna, åkte abra på creeken, åt lunch på trevliga Boardwalk på Dubai Creek Golf Club och avslutade med drinkar på coola sköna loungeafterbeachbaren 360 vid Burj al Arab.

Emellanåt blev det en hel del resesnack, så man blev sådär grymt sugen på att boka nåt att se fram emot i vinter. Får se hur det ska kunna planeras in.

Jag har lagt upp en del schyssta bilder här!

1 kommentar

  1. Tänk, det ser ut precis som William säger – Johan är en halvarab!?! Kram från Linderyd

    Kommentar by Modern — 18 november, 2007 kl. 22:29

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.