J i Emiraten


16 oktober, 2007

Solklart!

Filed under: Kulturkrock — kl. 18:59

13-åriga Malin bloggar för GP under sin vistelse i Dubai. Kul att se hur klockrent hon beskriver vissa företeelser. T.ex. artikeln om trafiken, och då speciellt detta stycke som är ungefär lika kaosartat skriven som själva trafiken är! :

”Om man ser att det är en väldigt lång kö i Sverige så vill man alltid åka en annan väg men här går inte det. För det första så är det alltid kö här nästan så man åker in i kön och så går det alltid fort eller långsamt och för det andra om man tänker åka en annan väg som man har åkt förut men det går inte heller för om man har åkt en väg för en vecka sen så kanske inte den vägen finns kvar. Och för det tredje om man sitter i en lång kö och det finns lite öken utan för så brukar alla åka ut i öken förbi alla andra och komma först i kön men efter alla som åker ut och dom flesta kommer inte fram så blir köerna mindre.”

Kunde inte beskriva det bättre själv!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.