J i Emiraten


2 oktober, 2007

Hösten är här

Filed under: Allmänt — kl. 21:17

Nu har temperaturerna och fukten börjat lämna sommarens nivåer. I morse kl 07 var det 27 grader och ingen påtaglig fuktighet. Nästan kallt faktiskt ju.

Det innebär att tiden för pool och beach börjat. Låg och läste Arne Dahl under helgen med Linda på strandstolen jämte. Jag hade jour, så det blev en slappa-helg i Ruwais. Det var lugnt på jobbet, så det blev gott om tid för slappande och även en trevlig kväll hos A4-familjen. För er som inte fattar så kallar de sig så eftersom de heter Asbjörn, Adelheid, Alida och Alma. Dessutom hade de en A4 när de bodde i Norge 🙂

Kommande helg blir mer spännande. Flickan fyller år, så det blir en lite utflykt fredag-lördag med överraskande innehåll. Övriga helgen lär spenderas med att fixa och dona i rummet i villan i Dubai dit hon flyttat. Mr Fix it. That’s me.

2 Comments

  1. Flickan gillar sin Mr Fix it och ser m spänning fram mot helgens överraskning. Mycket! Puss!

    Kommentar by Linda — 2 oktober, 2007 kl. 23:58

  2. Trodde du köpt hus när jag såg ”villan” i MSN taggen.

    Kommentar by Den tjocke konsulten — 13 oktober, 2007 kl. 03:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.