J i Emiraten


4 maj, 2007

Midnatt till sju

Filed under: Allmänt — kl. 02:11

Så var testkörningen igång på jobbet sen cirka 15 timmar. Vi har dygnet-runt-täckning under första dygnen, så nu sitter jag på kontoret under mitt nattskift. Allt går lika bra som förväntat, så då får man tid att blogga!

Senaste veckan har förberedelserna fortsatt. Men i början på veckan så kom den sköna känslan att allt viktigt var under kontroll. Ändå sov jag ganska oroligt nu sista natten före, men det var inte av nervositet, utan spänd förväntan. Lite som resfeber kan man säga.

Allt var faktiskt såpass under kontroll att jag kostade på mig att ta ledigt i måndags, så jag kunde ta mig till Abu Dhabi och ta första steget mot ett dykcertifikat. Det gick alldeles utmärkt, hela teoridelen blev klar. Efter testkörningen blir det en dag med poolövningar, och efter det återstår bara en helg med 4 havsdyk, så är allt klart!

Kan för övrigt rekommendera låten med samma namn som titeln på detta inlägg. Pengabrorsans cover är riktigt skön!

1 kommentar

  1. Grattis, kul att det gått bra så här långt. Kram Modern

    Kommentar by Lisbeth — 4 maj, 2007 kl. 15:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.