J i Emiraten


7 februari, 2007

Uppe i puls

Filed under: Allmänt — kl. 19:35

En veckas mjukstart, sen blev det full fart på jobbet. Men arbetsuppgifterna har redan börjat ändra sig mot min nya tjänst. Mer kontakter med kollegor på andra fabriker, leverantörer och liknande. Det gillar jag, så inga problem att engagera sig.

Lediga tiden har gått till småpyssel i lägenheten. T.ex. fått tag i ny programvara till min satellitbox som jag lyckades installera så jag fick Eurosport lagom till alpina VM, skidskytte-VM och annan vintersport man annars saknar här.

Anja är för övrigt nog den grymmaste idrottare jag sett när det gäller prestera under press. Det är grymt impande, betydligt mer än när nån är överlägsen pga bättre fysik/talang. Dessutom gör hon mig sugen på att svischa ner för pisterna igen. Skall troligen på jobbmöte ett par dar i Wien i mitten på mars, så finns det snö tar jag ledigt ett par dar då. Annars blir det nog inget denna vintern 🙁

2 Comments

  1. PUSS PUSS FRÅN LISA FISA.

    Kommentar by lisa — 8 februari, 2007 kl. 01:33

  2. Annars har vi ju 30 cm snö och 9 grader kallt i Linderyd
    just nu…..och snön den bara faller ner…mer och mer….

    Kommentar by Modern — 8 februari, 2007 kl. 02:06

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.