J i Emiraten


23 januari, 2007

Otrevlig avslutning

Filed under: Malaysia 2007 — kl. 09:34

Sitter på CoffeeBean på Colombo flygplats och väntar på transferflyget till Abu Dhabi. Sen ett par dar är magen körd och kroppstempen 39 grader. Det är onormalt hög feber för mig, minns inte ens när det hände senast. Genom att knapra ibuprofen lyckades jag iallafall se vad jag ville av Kuala Lumpur. Ikväll blir det läkarbesök. Troligt resultat: Antibiotikakur som ska ta kål på de elaka magbakterier det troligen rör sig om.

Annars har det varit en outstanding semester. Flera hundra bilder och filmsnuttar blev det till slut. Snart kommer ett urval finnas här!

3 Comments

 1. Hej….

  Msn funkar inte pa det har konstiga internetcafet… Sovit lite pa mitt urtrista hostel och ska nu ge mig i kast med att pruta som en tok pa petaling street och central market. Billabong t shirt, shorts till lillebror och silkescarf till mamma star pa planeringen. Hoppas lakaren ger dig hastpiller nar du landat ikvall! WUWH…

  L

  Kommentar by Linda — 23 januari, 2007 kl. 10:07

 2. Krya på dig, kram Modern

  Kommentar by Mamma — 23 januari, 2007 kl. 11:17

 3. krya på dig puss lisa

  Kommentar by lisa — 23 januari, 2007 kl. 22:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.