J i Emiraten


8 januari, 2007

…and it’s time to move on!

Filed under: Malaysia 2007 — kl. 20:39

Nu har jag jobbat två långa dagar. Imorgon blir det en till. Sen är det semester igen.

Vid midnatt tar Sri Lankan Airlines mig via Colombo till Kuala Lumpur. Efter 13 dar är jag tillbaks i Abu Dhabi igen. Då har jag hunnit med en grym rundresa i Malaysia med allt från paradis-ö-slappande och shopping i K.L. till safaritur på Borneo med äggläggande sköldpaddor, orangutanger och allehanda djur längs Kinabatang-floden.

Lite oroande sista dagarna när en av flygturerna blev inställd och tur-arrangören på Borneo inte hade tagit kontakt med mig som de skulle plus att deras hemsida och mail låg nere. Men idag löste sig alltsammans via ett par telefonsamtal, och nu är hemsidan uppe igen.
Dessutom ringde Sri Lankan Airlines och frågade vad jag ville ha för typ av mat på flyget, var allmänt trevliga och sa de skulle försöka få mig in i Business Class. Såna telefonsamtal uppskattas!
Det är jag för övrigt fullt värd efter värsta nattflyget nånsin från München till Dubai i lördags. Planet var överöverbokat men jag lyckades få en plats, 46G, det absolut sämsta sätet på hela planet. När Luftwaffes service dessutom var lika diskret och smidig som Godzilla i en Kosta Boda-shop så var det helt omöjligt att sova. Hade definitivt varit bättre att få en övernattning i München och sen flugit med Emirates eller annat trevligare flygbolag morgonen efter 😉

2 Comments

  1. Hej resekompis! Som vanligt ar du grym som har fixat allt sista dagarna. Jag tackar och bockar fran down under! Far nog bjuda pa en extra drink i KL nar vi ses!Vet inte om du ser detta innan planet lyfter mot Columbo men hoppas du far en battre langflygning an sist efter nyar! Vi ses om lite drygt 15 timmar eller sa! Stor kram L

    Kommentar by Linda — 10 januari, 2007 kl. 00:54

  2. Hej! Kul att se dig när du var hemma! Själv har jag just fått veta att jag ska till Hainan i Kina ”en grön paradisö med vita sandstränder” OCH världens största massabruk. Bra kombination tycker jag.
    Vi fick åka in till sjukhuset med Paula när jag kom hem. Slutade med 4 nätter inlagda (inklusive nyår då), lunginflammation och svår astma. Medicin minst varannan timme och syrgas däremellan. Men nu mår hon bra!
    Kram olga

    Kommentar by Olga — 16 januari, 2007 kl. 17:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.