J i Emiraten


22 oktober, 2006

Eid Mubarak!

Filed under: Allmänt — kl. 16:23

Eftersom jag har jour denna vecka inkl kommande helg passade jag på att ta denna helgen i Abu Dhabi för lite shopping. Lite var ordet, var helt slut efter 30 min pga allt folk. Julhandeln hemma är väl nåt liknande, förutom att vädret är trevligare här.

Så idag blev det kort dag på jobbet eftersom jag var trött och seg. Nu var det inte bara AD-turens fel, utan att jag blivit fast i Prison Break och satt uppe till 01:30 inatt…

Månspejarkommittén beslutade för övrigt igår att Eid al Fitr börjar imorgon. Så idag är sista dan i Ramadan, tack för det, nu återgår allt till normala öppettider. Nu ska alla muslimer festa i några dar. Försökte spana in vad folk handlade. Svårt att säga – killen framför mig i kön hade en strykbräda och en Nutella. Svårt att dra några slutsatser av det. Kanske var nåt sexuellt, vad vet jag 😉 !??!?!

1 kommentar

  1. hej brosan du skriver så bra, snart ä det din födelsedag vad önskar du dig.
    idag skall jag hämta dvdn med super 8 filmerna.
    janne blev glad för presenterna föresten. jag ringer någon dag snart puss och kram lisa lina thomas och ida.

    Kommentar by lisa — 23 oktober, 2006 kl. 14:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.