J i Emiraten


29 juni, 2006

Tre veckor kvar…

Filed under: Rundturer,Vuxna män sparkar läder — kl. 12:26

… sen blir det tre veckor svensk sommar. Sommaren här börjar göra sig mer och mer påmind. Att vara ute i solen längre stunder är inte att tänka på. Så när jag låg på beachcluben förra helgen funkade det bara för att det var en frisk bris från havet och inte många meter till poolen med avkylt vatten!

Förutom beach var det två andra b-ord som gällde förra helgen: bil och besvikelse. Först var det 23 mil varje väg till Abu Dhabi för att fira trevlig midsommarmiddag med Ericsson-gänget Fredrik, Per och Mats. Dan efter 30 mil varje väg till Dubai för att se de gulblå spela mot Klinsmanns mannar på en pub med svenskar. Eller ”spela”, jag vet inte….  orkar inte skriva om vad jag tycker om Lagerbäck, skulle bli för långt. Musiken jag hade i bilen var ju iallafall positiv.
Annars har VM varit rätt trevligt, men samtidigt grådant när det är storlagen som går vidare. Man blir lite trött när de matchavgörande felaktiga domsluten gynnar storlagen. Så var det ju långtifrån i förra VM, så nu har väl FIFA skärpt upp det…

Så vilka vill jag ska ta hem det hela? I kvartsfinalerna finns ju två lag som inte tillhör stornationerna, Portugal och Ukraina. Av de spelar Portugal trevligast, så jag hoppas på dem. Av storlagen är Argentina roligast att se. Tyskland har också spelat trevlig fotboll, men näe, i-n-t-e!
England är ju inte heller nån stornation, men det har inte engelsmännen fattat. Skulle vara för Svennis skull då. Vore klart underhållande att se det engelska press-drevets reaktioner om han skulle ta dem till guld.
Brasilien ska helst förlora så de lär sig en läxa att spela med lite mer fart nästa gång.

Nu blir det en sväng till solen och poolen. Ikväll ska Abu Dhabi göras osäkert med Fredrik och Per.

2 Comments

  1. Du lyckades snacka om alla lagen i kvarten utom de som faktiskt gick till final…medvetet? Skönt att Materazzi också fick ett straff…

    Kommentar by P B — 10 augusti, 2006 kl. 04:55

  2. Fast efter kvartsfinalerna hade jag ändrat uppfattning…

    Kommentar by J i Emiraten — 12 augusti, 2006 kl. 20:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.