J i Emiraten


18 juni, 2006

VM-feber

Filed under: Vuxna män sparkar läder — kl. 00:09

På Double Decker i Dubai hade en hel hög gulblå samlats. Stämningen var givetvis hög från början. Inspirerade av det gula havet på Olympiastadion sjöng vi med i ”Du gamla du fria”. Ändå var det massa annat folk på puben, så vi var inte i majoritet antalsmässigt. Men vilka som dominerade var ju inget snack om. Efter målet blev det sådär som bara fotbollsglädje kan framkalla. Ni vet nog vad jag menar, annars se fotona. Vakterna blev lite ledsna och kinkiga när vi började hissa en av de gulblå tjejerna. Golvet var inte jättefräscht efter. Min röst återhämtade sig så småningom 🙂

Trinidad & Tobago-fansen (2 st…) ska ha cred för stark partyinsats trots förlust.
Englands-matchen går ju tyvärr sent med arbetsdag efter. Får väl se hur det löses på bästa sätt!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.