J i Emiraten


28 april, 2006

Resan är långt från halva nöjet

Filed under: Resor — kl. 16:02

Sitter på Amsterdams flygplats och väntar återigen på försenade flyg. Har varit i Haarlem 3 dagar för projektmöten. På grund av förseningar blir det mer än 30 timmars resa totalt för 20 timmar möten… rätt tröttsamt. Tur man har laptop, mp3-spelare och läsbart med sig.

På vägen hit flög jag mitt på dan från Dubai. När planet började taxa ut upptäckte de ett mindre tekniskt fel. Tydligen inget allvarligt, men vi var tvungna att sitta kvar 2 timmar innan det var fixat. Mesta tiden var AC:n av, utomhus var det 40 grader, planet var fullt med 270 passagerare och allt vi fick var ett par glas vatten. Riktigt uselt. Lär undvika Air France i fortsättningen.

Nu är jag på väg tillbaks och möttes på Schiphol av besked att planet är 4 timmar försenat. Men nu kan jag iallafall sitta i ett hörn av flygplatsen och surfa i lugn och ro. Dessutom fick man 500 kr i resecheckar, lunch m m som kompensation. Alltid något!

Haarlem var en trevlig upplevelse. En gammal stadskärna med massa gränder, och fullt med folk ute på kvällen i alla butiker och restauranger. Åt antilop för första gången i livet. Helt ok, men inget att betala extra för.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.