J i Emiraten


27 januari, 2009

En månad senare

Filed under: Allmänt — kl. 21:24

Idag är det exakt en månad sen vår grymt lyckade bröllopsfest i Sverige. Fortfarande är vi rörda över uppvaktning, fina presenter och framförallt alla som kom.

Processen med att få upp foton på nätet är igång, det är ett och annat att välja bland. Då har vi ändå ”bara” samlat in från 5 olika personers kameror…

Efter mycket lyckad semester i Sverige och trevlig skidåkning i Trysil är vi nu tillbaks sen ett par veckor.  Det har mest varit jobb för oss bägge. Fritiden har vi mest utnyttjat till att inte göra så mycket energiskt alls utan bara vara & njuta av Dubais vinter (som halvdålig svensk sommar ungefär).  Skönt att inte ha något speciellt att planera för så som det varit under hela förra året i princip. Men snart så blir det till att spana in nästa resmål, och innan slutet på mars måste vi bestämma om vi ska bo kvar i samma lägenhet i Dubai eller inte (fortfarande inget internet…).

Så, som ni ser är inte denna blogg helt död. Men med en hel del sena jobbkvällar, inget internet på helgerna och en fru som är snabbare på att blogga om vad vi gör, så blir det ju mest ingenting kvar…

1 kommentar

  1. Vi ser fram emot när bilderna kommer, kram från Linderyd

    Kommentar by Lisbeth — 28 januari, 2009 kl. 16:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.