J i Emiraten


3 mars, 2008

Packar för semester igen!

Filed under: Marocko 2008 — kl. 17:24

Jajamensan!

Efter mycket strul och fram och tillbaka har vi fått ordning på Lindas visumsituation och kan dra på semester. Det var inte självklart efter att hennes pucko till ex-arbetsgivare ställt till det och lyckats få igenom ett 1-års arbetsförbud för henne, utan att hon gjort något egentligt fel. Så sista veckorna har varit jobbiga psykiskt, ett tag visste vi inte ens om hon fick komma in i landet igen. Jag tog ledigt för att åka till diverse ministerier i Dubai med henne för att få tag i information. Nu vi vet iallafall vad som gäller. Bra är att hon får komma in i landet, dåligt är att arbetsförbudet ligger kvar.

Men det får vi ta tag i senare om vi orkar. För nu är det Marocko som gäller i 10 dar från och med onsdag kväll!

Får se om jag får bloggat nåt därifrån.

Lindas blogg finns förresten lite mer info om vad vi haft för oss här nere i övrigt sista tiden, t.ex. en intressant utflykt i bergen på östkusten…

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.