J i Emiraten


9 december, 2007

Ingen tredje helg den första lik

Filed under: Allmänt — kl. 21:25

Ännu en helg som utvecklade sig på oväntat vis. Det gäller att vara flexibel när flickvännen börjar komma upp sig bland affärskontakterna i Dubai.

Det började planenligt med julfest med jobbet i Abu Dhabi. Mycket god middag på fiskrestaurangen på Sheraton. Lite julstämning blev det eftersom skyskraporna bakom var klädda i ljusslingor i rött, vitt och grönt. Nu var inte anledningen jul, utan UAE:s nationaldag förra veckan, men ändå…

Dagen efter drog vi hem till Dubai, men där tog planerna en ny vändning. Lindas middagsmöte blev avbokat eftersom en vän till den ene kraschat mycket illa i en motocross-tävling i öknen. Istället blev det en slapp kväll där vi provade ett nytt Ravi’s. Nästan likadan pakistansk mat, nästan samma namn som originalet men i en annan del av Dubai. Deras Butter chicken var tyvärr alldeles för stark för vår smak. Deras Peshwari Chicken Kadai desto bättre, men tyvärr var den nog anledningen till att jag knaprat imodium idag…

Lindas businessmöte blev på lördagen istället, med supernice frukost på Ritz-Carltons balkong. Sen drog vi vidare till dagens stora event – Class 1 powerboat race vid palmöarna – där det blev mat i Jotuns sponsortält och sen en timmes ljudstarkt båtrace. Inte världens mest publikvänliga sport, men grymma båtar, bra kommentator, kul event och tv-helikoptrarna som drog rätt över huvudet på läktaren var coola! Bilderna fastnade tyvärr i kameran i Dubai, får se om jag får lagt upp dem här senare!

1 kommentar

  1. Hej brosan, det var längesedan jag komenterade din blogg men vi läser ofta på den. kul att e dig till jul igen puss och kram Lisa Fisa. Tp HÄLSAR och en stor puss från Lina.

    Kommentar by Lisa — 16 december, 2007 kl. 00:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.