J i Emiraten


26 augusti, 2007

Nedräkning

Filed under: Allmänt — kl. 21:48

Som alltid mycket att fixa med innan man ska en sväng till Europa. Småsaker att bli klar med hemma,  små och stora på jobbet. Ändå rätt lugnt, det krävs en hel del för att jag ska få resfeber nu för tiden!

Helgen spenderades i Ruwais, eftersom jag hade jour. Linda kom hit, och fabriken gick lugnt så vi fick tid att träna, slappa vid poolen och äta buffémiddag nere på beach-hotellet Danat. Såg dessutom filmen Marie Antoinette, vilket var ett dåligt val, trots att det är intressant med kopplingen till Wien och Habsburgarna.

Nåja, nu återstår bara en knapp vecka, så ska jag smaska kräftor och få se Lina springa omkring. Bland annat!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.