J i Emiraten


30 maj, 2007

Flat out

Filed under: Sommarsemester 2007 — kl. 22:40

Sitter här i loungen på Abu Dhabi flygplats med 1,5 timmer kvar till flyget går. Då lyfter 747-an med ca 20 passagerare och landar hela 21 minuter senare i Dubai för att plocka upp resten av passagerarna. Växthuseffekt, någon?

Jag hade en himla tur på vägen hit. Var i Abu Dhabi city och fixade ett par saker innan jag körde hit ut. Sen en månad har höger framdäck sett väldigt slitet ut, och det är inte så bra att köra på med tanke på att däcket blir väldigt varmt av hastigheten och utetemperaturen. Så jag hade tänkt be leasingfirman byta däck nu när bilen blev inlämnad på flygplatsen. Ungefär 200 m från parkeringen märkte jag att ratten började vibrera, och visst, när jag klev ur såg jag att det var helt platt. Flyt! Hade det hänt 20 minuter tidigare kunde jag missat flyget om det velat sig illa.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.