J i Emiraten


28 maj, 2007

Fun diver!

Filed under: Under ytan — kl. 22:55

Sista veckan har dominerats av två saker. Jobb och dykning. Tog onsdagen ledigt i förra veckan, gjorde klart poolplaskandet och andra och tredje dyket. Dyken var schyssta, normalt är man flera elever som ska göra sina övningar på ytan och under vattnet, men nu var det bara jag. Så efter 5 minuter varje dyk var det klart, så sen blev det 40 minuter vanligt dyk av det hela! Lite kompensation för debaclet förra gången…

Sen i fredags blev det sista dyket, också själv med läraren + ett bonusdyk ihop med en av de andra på båten – Roy från Sri Lanka som jobbar på samma dykcenter och har gjort över 600 dyk. Dessutom berättade han om sina tre flickvänner i olika världsdelar…

Det fanns en hel del coolt att se under vattnet, men eftersom det var samma ställe varje gång hittills så blev det till slut lite enformigt. Men coolt med att en remora tyckte vi var trevliga och följde efter och simmade runt oss.

Nästa dyk blir sista helgen i juni – 5-6 olika dyk på en helg då en gäng kollegor och jag bor på dhow på östkusten två nätter. Men det är först efter årets sommarsemester i Sverige det! Två dar kvar. Tackar för att jag flyger Lufthansa och inte SAS…

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.