J i Emiraten


25 november, 2006

Better to burn out than to fade away

Filed under: Allmänt — kl. 21:39

Egentligen skulle detta vara tiden för hemkomst efter en ökentur med övernattning i tält. Men luftrören imiterade Darth Vader och kroppen var seg som dumlekola, så det blev inget med det. Inte undra på – senaste veckan har det varit full fart. Tredagars konferens i Abu Dhabi med över 100 kollegor från Europa med kundbesök, workshops, föreläsningar, fantastisk mat, Oktober-Fest med joddelband (!), ökentur, party. Tja egentligen allt utom tillräckligt med sömn.

Sen kom min f d chef i Borealis med resten av det management-teamet och hade möte. Vi drog med dem ut en sväng i öknen vid Ruwais. Dessutom blev det ytterligare ett par bjudmiddagar.

Istället för övernattning i öken med det gänget under helgen, så blev det två dagar på beachen. Imorrn är det middag med jobbet inför avdelningskonferens dan efter. It’s a hard life 😉

Annars har vintern kommit på allvar och ovanligt tidigt. Det är alltså 30 grader eller lägre på dan och i måndags ösregnade det i 30 minuter, vilket faktiskt är extremt ovanligt för november. Passar då bra att rikta blickarna mot Sverige. Blir jobb i Stenungsund sista veckan före jul och sen ledigt två veckor. 15 december ramlar jag ner på Landvetter, drar igen 5 januari.

Om nån har någon trevlig plan för nyår eller annat, hör av er!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.