J i Emiraten


10 november, 2006

Out of season sync

Filed under: Allmänt — kl. 12:23

Hjärnan och kroppen är i obalans. Den inbyggda årstidsklockan säger mörkt, regnigt och blåsigt. Kroppens uppfattning av verkligheten säger perfekt strandväder. Kroppens normala glöggtörst decimerad till stuptörst – kall öl i poolbaren tack!
Chocken i mitten av december lär bli oerhörd. Troligen ändå bara en lätt smekning jämfört med indiske kollegans. Får se vad han tycker om Blöteborg och Stenungs-hell.

2 Comments

  1. Du får visa honom det vackra Sätila med sitt Ramhultafall och sjön Lygnern en kall solig rimfrostdag i december (ler stort)…eller ett vackert upplyst jul-Liseberg går också bra.

    kram

    Kommentar by Systeryster — 10 november, 2006 kl. 21:30

  2. Synd att Linderyd är så långt borta, annars kunde du tagit hit honom på middag med tjälknul på älg, trattkantarellsås, hasselbackspotatis och hemlagad hallonsås med gräddvaniljsås. Till middagen Manta Preta, 2004. Allt till en ljuvlig doft av landet (koskit, våt jord och en halkmatta av våta eklöv), katthår på stolen och rester av Zorbas Talgoxemiddag utanför entrédörren. Kanske han till och med uppskattat att följa med till tjuren Larsson och mata honom med äpplen. Tjuren kommer eventuellt att bli vårt nya husdjur till hösten om Janne får som han vill. Blir lite trångt i sängen bara med både katter och tjur.Hmm. Exotiskt…….

    Kommentar by Modern — 12 november, 2006 kl. 01:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.