J i Emiraten


28 september, 2006

Årtusendets hockeymatch

Filed under: Dumsurfa — kl. 22:59

Allas hatobjekt i det här landet, monopol-telebolaget Etisalat, har öppnat sitt filter lite så nu är inte längre YouTube spärrat. Det tackar vi för, så man kan dumsurfa och t.ex. se på riktiga idrottsklassiker:

https://www.youtube.com/watch?v=5URcUIM2zCc

1 kommentar

  1. Precis, man får väl vara glad för det lilla. Märkte att Skype fortf va blockerat. Vilket på ett sätt kanske kan verka märkligt, men samtidigt knappast överaskade (dvs man släpper hellre lite på moralen än förlorar pengar). Och så är länken där man sätter upp ett konto på MySpace fortf blockerad. Knas.

    Kommentar by Henrik — 1 oktober, 2006 kl. 10:59

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.