J i Emiraten


21 mars, 2006

Den omöjliga skidveckan

Filed under: Resor — kl. 21:47

Förra veckan var jag iväg till Chamonix med Rasmus och Fredrik. Sjuuukt bra väder och supersnö. Spana in de underbara fotona här!

Det har hänt mycket annat också sen sist. Fick tillgång till lägenheten den 1 mars. Under veckan efter fick jag vitvaror och möbler levererat från tre olika butiker, en del grejer från en kollega och en massa husgeråd och smått & gott från olika butiker i Abu Dhabi. Internet och telefon ordnades också (se fast telenummer nedan) och jag fick mina lådor från Sverige, vilket var rätt bra eftersom skidkläder och pjäxor låg där i… Efter en aktiv vecka kunde jag precis flytta in innan det var dags att åka på semestern! Jag har nu det allra viktigaste och rätt mycket mer. Men fortfarande saknas mattor, gardiner, ett soffbord, en tv, parabol, ett par lampor och annat bjäfs. Sen ska grejer upp på väggarna. Inte minst behöver kylen fyllas på så fort jag får alkoholtillståndet (=motbok!). Borde kanske fixa ett par möbler till uteplatsen också, så man hinner ta sig en öl innan det blir för varmt att vara ute 😉

Planer på nya versionen av denna sidan börjar också ta form i skallen. Men det kommer ta ett par månader till. Minst. Förutom allt i hemmet, så finns det annat att göra. Nästa helg blir det t.ex. wadi-tur uppe i bergen med några kollegor. Sen måste jag ju börja lära känna Dubai också. Läs gärna vad Henrik skriver i sin ypperliga Dubai-guide, så får ni en bild av hur livet är här i U.A.E. och vad som finns just i Dubai.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.