J i Emiraten


30 december, 2007

Årets slut

2007 har med lätthet varit ett av de bästa åren i mitt liv, troligen det bästa (svårt att avgöra sådär på rak arm). Linda är givetvis den klarast lysande orsaken till det, förutom sig själv även allt annat positivt hon medfört – grymma semestrar, utflykter, massa nytt folk att lära känna etc! En annan orsak var befordran till en position med ännu trevligare arbetsuppgifter.

Det är rätt fascinerande att gå igenom årets fotomapp med hela 52 undermappar från olika aktiviteter och ställen. Jag får faktiskt nypa mig i armen när jag ser allt jag varit med om. Resor till Malaysia, Prag, Wien och Bratislava, dykcertifikat och dykhelger i Oman, midsommar och jul i Sverige, flera olika rundturer i UAE-s öken och berg, massa trevliga hotell, massa trevliga middagar, kollegans voltade bil i öknen, kräftskiva på stranden, guidning av både familj och resereportrar, trummande under fullmåne i öknen, båtrace, sunkbarrunda i Dubai. Bland annat!

Särskilt speciellt känns bilderna från Malaysia. Det är fortfarande en surrealistisk känsla att inse att jag faktiskt var där på en sån superresa, som dessutom kröntes med att Linda och jag fann varann på allvar. Idag känns det som en utopiskt perfekt semester som aldrig kan överträffas. Men då har jag glömt att jag var magsjuk och mådde surt piss sista 3 dagarna och att världen är stor med fler kul resmål vi måste upptäcka tillsammans. Så visst går det att överträffa!

Nu på slutet av december har det varit full fart, med ändå avslappnat. Helt enkelt grymt skönt att vara ledig ända från Lucia till Nyårsdagen. För det har ju varit ett aktivt år.

2 Comments

  1. Kul! Gott Nytt 2008.

    &E.

    Kommentar by Erik Ferrari — 31 december, 2007 kl. 05:53

  2. Ett gott slut och ett ännu bättre 2008 önskar vi i Linderyd, kram och puss

    Kommentar by Modern — 31 december, 2007 kl. 15:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.