J i Emiraten


16 februari, 2008

Mycketmånad

Filed under: Allmänt — kl. 22:22

Linda kom tillbaks från sin jobbresa till Europa. Helgen efter, sista i januari, firade vi ett år försenat genom att bo en natt på lyxhotellet i Ruwais, och äta god middag på deras grymma restaurang Zaitoun. Jag sa att det var anniversary när jag bokade bord, så vi fick frossa i en stor chokladtårta de gav oss gratis :-).

Sen började den jobbiga perioden. Linda och hennes företag kunde inte komma överens om en fortsättning, så hon sa upp sig. De behandlade henne inte schysst alls, mycket väntan, irritation, frustration och tandagnisslan. Just nu väntar vi ”bara” på att de ska avsluta sin sponsring av hennes arbetsvisum, så vi kan åka på semester och hon kan leta nytt jobb på allvar!

I övrigt har det varit mycket jobb under veckorna, och mycket skoj på helgerna. Vädret har varit vinter, inte så kul att vara ute – regn, kallt, blåsigt, sand i luften och så. Därför har det blivit en hel del klubbliv i Dubai med kompisgänget där, som nu utökats med Malin från Göteborg som är nere på praktik. Vi trivs riktigt bra med att bo i villan i Jumeirah, trevligt läge och trevligt folk som dyker upp på besök.

Sen pågår planeringen av pappa och Gunillas besök i mars, har hållt presentation om att bo och leva i UAE för besökande Europa-kollegor, installerat Linux och spelat en del på PS3, börjat se ny serie Californication, Taste of Dubai Food Festival, hållt bra frekvens och kvalitet på gymbesöken och en hel del annat.

En hel del foton har det blivit. Ska försöka ta ett ryck och uppdatera fotoalbumet i veckan!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.